Онлайнмашини.БГ

Най-големият онлайн магазин за машини и инструменти
За нас

Най-големият интернет портал за  машини, електроинструменти и консумативи в България е сайта Onlinemashini.BG. Ние Ви предоставяме възможност да закупите машината, от която се нуждаете на най-добрата цена, лесно и бързо, без излишно губене на време и средства.

Предимството на Онлайнмашини.бг е че може да пазарувате в удобно за Вас време, директно от вкъщи или офиса от всяка точка на България. Стоките се доставят с куриер или се закупуват на място от нашият адрес в гр. София. С едно телефонно обаждане Вие
получавате от екипа на сайта професионална консултация  и помощ при избора Ви на конкретен продукт, който да отговаря идеално на търсените от Вас критерии. Ние от Онлайнмашини.БГ също така  ще организираме Вашата доставка в удобно за Вас време и ден.

При нас ще откриете  подробно описание на предлаганите продукти в сайта и точна техническа характеристика. Това е с цел  за да може да направите най-добрия избор за това, което търсите. За по-добра визуализация имаме и Видео към всеки продукт, което показва как и за какво точно се използва дадената машина.

Продуктовата линия на онлайн машини е огромна и разнообразна. Малка част от машините, които предлагаме са : Перфоратори, Къртачи, Резачки, Бормашини, Генератори, Шлайф машини, Градинска техника, Заваръчни уреди, Компресори и много други.

В Оnlinemashini.bg към момента има над 7000 машини и броят им ежедневно расте. В сайта непрекъснато освен нови производители и техните продукти се добавят и нови машини на утвърдени вече марки. Това прави Оnlinemashini.bg един от най-добрите и конкурентни сайтове  при търсенето и избора на машини и оборудване както за професионални цели – така и за всеки домашен майстор.

Сайтът е разработен от квалифицирани специалисти и поддържан от млад и отзивчив персонал. Ние се стремим да задоволим всички изисквания на нашите клиенти. Информацията за продуктите постоянно се актуализира и обновява. Ежеседмичните промоции и намаления Ви дават възможност да закупите машината от която се нуждаете на по-ниска цена.


В onlinemashini.bg Вие трябва да пазарувате защото:


1. Имате голям избор от продукти и марки производители
2. Получавате най-добрите цени на пазара
3. Не губите време в обикаляне по магазини, заводи или складове
4. Пестите средства от безброй ненужни телефонни  разговори
5. Имате цялата информация за търсения артикул на едно място (техническа  спецификация, снимки, видео)

За нас ще бъде удоволствие да Ви помогнем в избора на инструмент или машина !

Очакваме Ви !!!

Тип: Търговска компания

Предлагаме: Онлайн машини предлага машини и инструменти на следните марки и производители: ABAC, AL KO, All, Ammann, Atlas Copco, AYERBE, Belle, Black and Decker, Bomag, Bosch, Brigs Stratton, CEDIMA, Chicago Pneumatic, City pumps, Claber, Clipper, Collomix, CRIPumps, Deca, Den Braven, DeWALT, Dori, DREMEL, DWT, Einhell, Elpumps, Etesia Attila, Felisatti, Festool, Fini, Flex, Flli bonezzi, Flymo, FRONIUS, Garden Joy, Gardena, Gav, Graco Finex, Grillo PETROV, GYS, HEBA, Hilti, Hitachi, Honda, Husqvarna, Hyundai, IDF, IMMER, Ingersoll Rand, Jepson, KAPRO, Karcher, Kawasaki, Kipor, Kohler Co, Koshin, Lambordini, Launtop, Lavor, Loncin, Lutian, Makita, Master, Masterpac, McCulloch, Metabo, Miwakee, MTD, OMA, Oscar, Paclite, Palme Makina, Partner, Powermate, Pramac, PRISMA, RAIDER, Red Band, Rems, Rodcraft, RTR, RUBI, Ryobi, Scheppach, Shindaiwa, Siri, SKIL, Sparky, Stihl, Subaru, TECNOMEC, TM INOX, Toolpak, Triunfo, Troy, Truvox, Viking, Wacker, WAGNER, Whiteman, Wilo, Wolf Garten, Woodstar, ZIIU Standart

Интересуваме се от: Ние от Онлайнмашини.БГ се интересуваме от официални дистрибутори и представители за България на нови марки машини и инструменти. Ако Вие предлагате марка машини, електроинструменти или консумативи, които не са публикувани в нашия портал се свържете с нас. Ние ще публикуваме Вашите продукти БЕЗПЛАТНО. За повече информация се свържете с нас на посочените контакти.

Година на създаване: 2011

Брой служители: По-малко от 5